sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Vaihtelu virkistää

Nazzot, kebabpitsat, ranskalaiset, hampurilaiset, sipsit, juustonaksut ja karkit.. Mm. näillä asioilla palkittiin itseä rankan viikon päätteeksi. Lauantai-illan menuu on ollut esimerkiksi ranskalaiset, kebab, mozzarellatikut, jalopenopopperssit, erilaiset dipit. Jälkiruuaksi on syöty sipsejä ja illan leffaa varten tietysti haettu karkkia makuunista. Tätä samaa rataa on mennyt perjantait, lauantait ja sunnuntait puoli vuotta ennen joulukuuta, eikä epäilystäkään, etteikö herkuttelu olisi ollut meidän yksi lempiharrastuksista.

Tänään oli mukava nousta, käyttää koira ulkona ja tehdä aamuaskareet, kun olo ei ollut turvonnut vaan kevyt ja energinen. Eilen syötiin 3 ateriaa, joista ensimmäinen oli 1 minuutin "sämpylä", jonka löydettiin karppaus.infon sivuilta lukuisten muiden reseptien lisäksi. Ateriaksi tehtiin lidlistä ostettuja naudanliharullia salaatilla ja tacomausteella höystettynä. Illallinen käytiin myös karppaus.infon sivuilta katsomassa ja se koostui pekonipaprikoista ja nistin "lärpäkkeistä".

Vähän vaivaa näkemällä saa loihdittua tosi maukkaita ruokia ja näitä tulee syötyä kohtuudella. Ähkyyn asti ei jaksa syödä ja viikonlopun jälkeinen huono omatunto syöpöttelystä on poissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti