lauantai 15. tammikuuta 2011

26 kg/6kk

2005 jouluna astuin puntarille parin vuoden kaupunkijakson jälkeen, jolloin tuli syötyä, juotua ja käytettyä viihteitä rankalla kädellä, niin vaaka näytti 108 kiloa. Tietysti lievä järkytys tuli, kun tajusi asian, jonka oli tavallaan tienny, muttei ollu halunnu ymmärtää. Muutin "maalle", rupesin fyysiseen työhön, aloitin salilla käymisen, lenkkeilyn, lisäsin lisäravinteet, jätin kaiken makean pois ja muutin täysin ruokailutottumuksia. 2006 toukokuu ja painoa oli enään 82 kiloa, minkä eteen sai tehdä paljon töitä, mutta parin kuukauden jälkeen elämäntapaan jäi niin koukkuun, ettei mitään rajaa treenaamiseen.

normi päivä oli lenkki-töihin-lenkki-sali, normi viikko oli "normi päivä" kertaa viisi, normi kuukausi oli 3+1 eli kolme kovaa ja yksi lepoviikko. Harjoittelu, lepo ja lepo suoritusten välillä oli "ohjattua". aterioita oli 6-7 päivässä ja määrät oli pieniä, mutta päiväannokset oli tietyn suuruisia(hiilareita ei säästelty:) ja mm. päivän proteiinimääräki oli +200 gramman luokkaa.

Alku harjoiteltiin googlesta löydettyjen ohjeiden perusteella, mutta tulokset eivät juuri mieltä ylentäneet, paitsi tietenki painoa putosi kovalla rääkkäyksellä, kunnes parin kuukauden jälkeen löydettiin netistä jenkkiläinen treenisivu, jossa oli varsin yksityiskohtaiset ohjeet, ruokavaliot ja yleensäkki täysi tietopaketti ja vuoden treeniohjelmat, jotka vaihtuivat 4 viikon välein. Eli saliohjelma painottui rasvan polttoon ja lihasten kasvuun, mutta mielekkään teki se, että treeni kesti max. 45 minuuttia ja 2 lihasryhmää/ 2-3 liikettä per lihas/ 3*6-8 per liike. Sen jälkeen tulokset alkoivat kasvaa tosi näkyvästi ja motivaatio vastaavasti kasvoi.

Jatkoin treeniä puoli vuotta lähes samalla teholla, kunnes töiden vuoksi aika jäi vähäksi ja lopulta myös salilla käynti jäi satunaiseksi. Tarkoitus ei ole ikinä ollut päästä johonkin tavoitepainoon vaan päästää jollain tapaa tasapainoon kunnon ja painon vuoksi.

Nyt olis tarkoitus testata miten kovempi treenaus alkais toimia vhh ruokavaliolla.

Kannattaa käydä katsomassa tuo treeniohjelma, sillä sieltä löytyy tosi paljon asiaa yhdenlaisen koulukunnantreenaukseen.

http://www.ast-ss.com/maxot.php

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti