maanantai 10. tammikuuta 2011

Leffa ja mässyt:)

Nämä olivat asioita, jotka kuuluivat elämään pitkän aikaa, eikä varmaan olisi edes osannu kattoa leffaa ilman pientä mässäämistä. Jännä tunne, kun huomasi, että makaa olkkarin lattialla koiran kuorsatessa pään alla tyynynä, eikä leffasta ole jäljellä juuri muuta, kuin lopputekstit. Erikoisen siitä tekee se, että aiemmin leffa on ollut lähinnä syy mässäilyyn ja varmaan siitä syystä tykänny niitä vuokraillaki. Nyt pysähtyi keskittymään olennaiseen ilman tunnetta, että mitä söisin nyt vai pitäiskö sittenki käydä hakemassa pitsa tässä välissä.. (Tainnut olla oikea ongelma ko. asian kanssa:)

Se mihin tähänastinen elämäntapa muutos on auttanu nähtävästi on ylenpalttinen mässäily. Ei yksinkertaisesti ole polttavaa halua koko aikaa pistää jotain suuhun ja se on alkuperäinen syy miksi remonttia aloin tekemään ja mietin vain mitä kaikkea saan tällä remontoitua,

Pakko myöntää, että vielä tulee makean nälkä aina välistä, joten pari palaa tummaa puottaa takaisin maan pinnalle:)

Mutta rare exporttia suosittelen kaikille, jotka tykkää erilaisesta joulutarinasta. Katoin mielenkiinnolla, mutta olihan erikoinen:)

5 kommenttia:

  1. Pitää kyllä tykätä HYVIN erilaisesta joulutarinasta pitääkseen Rare Exportista...!!! -Jensku

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoinen blogi :) ..ite oon vierestä seurannut tutun elämäntapamuutosta hyvin tuloksin. Kieltämättä oon itekkin kovin kiinnostunut aiheesta mutta se aloittamisen vaikeus. Plus että en syö lihaa ..tuntuu jotenkin ylitsepääsemättömän hankalalta. No, ehkä jossain kohtaa vielä :)

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  3. Ite oon huomannu saman, että ei tuu ennään mässäiltyä/naposteltua niin paljon, kun on alkanu karppaamaan. Ja myös ruokien annoskoot on pienentyny huomattavasti! :) Ja paljon paljon muuta positiivista on tullu huomattua. :)

    VastaaPoista
  4. Kyllähän tämä elämäntavan muuttaminen tuntuu mielenkiintoiselta ja huomaa kuinka on alkanut kiinnostaa ruuan laittaminen ja uusien reseptien etsiminen, eikä syöminen ole enään pakkomielle:) Olen lukenut, että vegekarppaajia on ja ovat lukemani mukaan onnistuneet hyvin, joten ei muuta ko kirjakaupan kautta kokeilemaan:) Itse lasken aika tarkkaan rasvan, proteiin ja hhn suhteen ja muutenki liha on minun ruokavaliossa suuressa roolissa, mutta tuosta kannattaa kysyä karpeilta, jotka eivät käytä lihaa.

    Kyllähän se on mukava tunne ko syö vähemmän, leipomotuotteet ja karkit on poissa, niin ei ole läheskään yhtä turvonnu olo kuin aiemmin, vaikka vasta kuukausi takana:)

    VastaaPoista
  5. Jensku!!
    Rare export oli vain fiktio fiktiosta:) Ja tietty jos se olis ollu Ruotsalaisten tekemä, niin outo se olis ollu:)

    VastaaPoista