lauantai 15. tammikuuta 2011

Panem et circenses!

Kuukausi on mennyt kivasti uutta elämäntapaa noudattaen, mutta nyt on vähän erikoinen olo, sillä eilen tuli testattua "leipää ja sirkushuveja". Päätettiin eilen rakkaan kans mukavan asian kunniaksi tehdä vähän erilainen kauppareissu, sillä ostoskärryihin tarttui mm. mietoja alkoholijuomia(vain muutama), mättöä elikkäs vähän dippiä, zipsiä ja vähän choklaatia, niin ja tietysti limonaatia(zeroa). Nyt varmaan moni pro ajattelee, että selkärangattomia sokerinsyöjiä, eikä varmaan pitäs juhlan kunniaksi itteä vetää täyteen.

No syöminen oli päätetty ja tavallaan hallittu, mutta pakko myöntää, että maistuhan se aika hyvälle!! Olut maistu hunajalta, eikä käy kieltäminen, etteikö maraboun mangosuklaa olis ollu herkullinen makuelämys. Mutta asia minkä molemmat huomattiin, niin ei syöty itteä täyteen, eikä väkisin väännetty kaikkea makeaa mitä löytyy, ettei vain yön aikana kuivettuisi tai jotain:) Nautittiin ja vietettiin aikuisten ilta, mikä oli kiva ja makea, mutta minkä molemmat huomasi, niin tämän aamun olo ei ollut kovin hyvä. Toisella migreeni ja huono olo, mutta molemmilla ähky ja vatsa kipeä.

Oli mielenkiintoinen koittaa, että onko sitä addikti ruokaa kohtaan ja meneekö elämä helvettiin ensimäisen haukun jälkeen. Vähän on huono omatunto, sillä kuukauden ruokavalio mennyt pilalle, mutta mietin asian näin, että vaikka olen päättänyt muuttaa elämäntavat, niin en sentään rupea totaalikieltäytyjäksi. Tarkoitus ei ole palata vanhaan, sillä olo on huono, päässä humisee ja vatsaa vääntää, eikä olo tunnu yhtään addiktilta ruokaa kohtaan, mutta tuntuu siltä, että vedän pidemmän pätkän seuraavaksi vähillä hh:lla. Tarkoitus olis syödä terveellisesti ja treenata, jos nyt sais ittensä rantakuntoon kesäksi. Vaikka olenki makean suurkuluttaja, niin se ei paljon vaa`alla paina, kun toiseen kuppiin laitetaan terveys, hyvinvointi ja tuleva minä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti